Biotecnologia al menú

Biotecnologia al menú. Manual de supervivència en el debat transgènic

Editorial:
Bromera edicions
EAN:
9788415390541
Materia
BIOLOGIA Y GEOLOGIA
ISBN:
978-84-15390-54-1
Páginas:
272
Encuadernación:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
Idioma:
CATALAN
Ancho:
150
Alto:
232
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
SENSE FRONTERES

Què és un transgènic? I què no és? Són perjudicials o la solució a una  bona part del mals de la humanitat? Aquest treball reflecteix la important distorsió que hi ha sobre els cultius transgènics entre all.  que diu la comunitat científica, avalat per dades, i all. que opina la resta de la societat, on sÆha imposat una imatge completament contrària. LÆobjectiu de lÆobra és abordar els mites i llegendes sobre  els transgènics i aportar-hi arguments amb rigor científic, tot barrejant aspectes polítics, sociol.gics, psicol.gics i comunicatius.
 Un manual de supervivència per entendre què són i què no són els transgènics. Amb voluntat divulgadora i sense deixar de banda el rigor  que el tema es mereix, lÆautor ofereix tots els elements necessaris al lector per tal que nÆextregui les seves pr.pies conclusions.
 PREMI EUROPEU DE DIVULGACIO CIENTIFICA ESTUDI GENERAL

Otros libros del autor en Librería Atlántica

  • Biotecnología en el menú
    Titulo del libro
    Biotecnología en el menú
    Seguí Simarro, José María
    Puv.(pub.universitat valencia)
    Con este trabajo, el autor ha querido mostrar la importante distorsión  que hay sobre los cultivos transgénic...
    No disponible

Materia en Librería Atlántica

Bromera edicions en Librería Atlántica