Brioixeria: feta a casa i amb el gust de sempre

Brioixeria: feta a casa i amb el gust de sempre

Editorial:
Grijalbo
EAN:
9788425350559
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-253-5055-9
Páginas:
186
Encuadernación:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
Idioma:
CATALAN
Ancho:
200
Alto:
300
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
ILUSTRADOS

19,90 €

IVA incluido

Aprén a fer la brioixeria casolana més deliciosa de la ma de Xavier Barriga. Qui es pot resistir a l'aroma inconfusible d'un croissant tot  just sortit del forn En aquest llibre, el mestre flequer Xavier Barriga ens proposa més de 50 receptes de brioixeria, tradicionals i innovadores, explicades i il·lustrades pas a pas i a l'abast de tothom. Des de napolitanes, ulleres, berlines farcides o croissants fins a elaboracions d'altres països o les peces més típiques de la brioixeria tradicional; en aquest llibre trobareu tot alló que cal saber per elaborar una brioixeria casolana, sana i de qualitat, i per sorprendre familiars i amics cada dia amb un caprici dolÇ diferent.

Otros libros del autor en Librería Atlántica

  • Recetas de hoy, sabor de siempre
    Titulo del libro
    Recetas de hoy, sabor de siempre
    Nº 00000
    Barriga, Xavier
    Grijalbo
    El libro definitivo para aprender a hacer pan y bollería en casa.En este libro encontrarás una selección de ...
    No disponible
  • Pan
    Titulo del libro
    Pan
    Barriga,Xavier
    Grijalbo
    Con este original libro tu cocina se convertirá en un auténtico obrador, siguiendo las sabias enseñanzas de ...
    No disponible

    19,90 €

  • Pa: fet a casa i amb el gust de sempre
    Titulo del libro
    Pa: fet a casa i amb el gust de sempre
    Barriga, Xavier
    Grijalbo
    Com trobem a faltar aquell gust inconfusible del pa acabat de fer! Doncs pot ser ja és hora que recuperem un d...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    19,90 €

  • Coques
    Titulo del libro
    Coques
    Barriga, Xavier
    Grijalbo
    Qui no es deixaria sorprendre per una flonja i cruixent coca acabada de sortir del forn Més de 50 receptes de ...
    No disponible
  • De la masa a la mesa
    Titulo del libro
    De la masa a la mesa
    Barriga, Xavier
    Grijalbo
    ¡Próximo lanzamiento! Disponible a partir de 25-09-2025

Materia en Librería Atlántica

  • De la figuera a la taula
    Titulo del libro
    De la figuera a la taula
    Munar I Munar, Felip
    Documenta balear
    Aquest llibre de receptes de cuina de Felip Munar pretén recuperar la cultura tradicional de la figa i valo¡r...
    No disponible
  • Guía de cocina rica y nutritiva con bajas calorias
    Titulo del libro
    Guía de cocina rica y nutritiva con bajas calorias
    Aguirre, Valeria
    Arguval
    Guía de cocina rica y nutritiva con bajas calorías realiza un exhaustivo recorrido a través de las opciones ...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    8,50 €

  • Avui faràs pa. Edició 2021
    Titulo del libro
    Avui faràs pa. Edició 2021
    Nº 491
    Morera i Ransanz, Jordi
    Ara llibres
    Llevat, farina i agua: és senzill fer pa a casa. Tant si vols fer els teus primers pans casolans, com si vols&...
    No disponible
  • LA COCINA MODERNA EN CANTABRIA
    Antiguo
    Titulo del libro
    LA COCINA MODERNA EN CANTABRIA
    GARCIA DEL CERRO, CARLOS / ARROYO, MANUEL
    Espasa-calpe
    DISPONIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    28,08 €

  • Cocina
    Titulo del libro
    Cocina
    AA.VV
    Dorling kindersley (dk)
    Técnicas y recetas paso a paso de los chefs más exitosos del mundo: Ferrán Adrià, Marcus Wareing, Charlie T...
    No disponible

    29,90 €

Grijalbo en Librería Atlántica