Cuina catalana de veritat

Cuina catalana de veritat

Nº:
30
Editorial:
Comanegra
EAN:
9788493556662
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-935566-6-2
Páginas:
258
Encuadernación:
RUSTICA
Idioma:
CATALAN
Ancho:
290
Alto:
210
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
GASTRONOMIA

El 1991, el mateix Pere Sans publicà Cuina catalana tradicional i moderna, una obra avui totalment exhaurida i convertida en text de referència pels més prestigiats cuiners i gastr.noms catalans. En el seu pr.leg, Vázquez Montalbán
 
 sÆhi referia com un "llibre admirable que a mi mÆhauria agradat escriure". Per., per escriureÆl, cal saber, sabers concrets i generals  que al senyor Pere Sans liÆn sobren i que té la generositat dÆoferir-los al públic".
 
 Cuina catalana de veritat és una revisió que amplia i actualitza lÆobra del 1991. A banda dÆun extens receptari que repassa les menges pr.pies de la gastronomia catalana, en el llibre sÆexpliquen tota la resta de coneixements que cal posar en joc per dur a bon port lÆelaboració de les receptes. Els mètodes de cocció, les mesures, la selecció dels ingredients, les salses, picades i acompanyaments bàsics... són alguns dÆaquests elements que també entren en joc. 
 Com el gaudi complet no pot acabar en la cuina sinó que necessàriament  requereix la degustació, lÆautor també ofereix els seus consells per al ritual de lÆàpat i el maridatge dels plats. Tot plegat esdevé una exposició completa dÆuna cuina catalana que lÆautor reivindica fermament en el capítol de conclusió.
 
 
 
 LA CUINA COM A ART I TRADICIÓ CULTURAL
 
 Tot país culturalment homogeni, presenta expressions molt diverses que  abarquen àmbits notablement dispars dintre de les arts, el pensament i la forma mateixa de viure. És dins aquest context que Catalunya presenta una cuina pr.pia, popular, amb una metodologia culinària específica, per a la realització dÆun extens i variat receptari, a cops de molt remot origen.
 
 A més a més de treballar per a la recuperació de receptes antigues, també hem de recuperar uns mètodes de treball aut.ctons. És per aix. que hi insisteixo amb detall en un capítol sencer, que cal llegir amb atenció, perquè la realització cabal de les receptes depèn en gran part dÆaquests coneixements.

Otros libros del autor en Librería Atlántica

Materia en Librería Atlántica

  • El Gran Libro de las Fondues
    Titulo del libro
    El Gran Libro de las Fondues
    Eva Klever / Ulrich Klever
    Everest
    Con este libro aprenderemos a preparar las más deliciosas Fondues del mundo, desde a tradicional de queso a la...
    No disponible

    11,95 €

  • MINI-ENCICLOPEDIA DEL VINO
    Titulo del libro
    MINI-ENCICLOPEDIA DEL VINO
    JOHNSON, HUGH
    Ediciones folio
    DISPONIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    6,24 €

  • Harry Potter. El libro de los dulces
    Titulo del libro
    Harry Potter. El libro de los dulces
    POTTER, HARRY
    Magazzini salani
    ¡HORNEA, CREA Y DECORA MÁS DE 30 TARTAS Y POSTRES CON ESTE LIBRO OFICIAL DE REPOSTERÍA! Todas las recet...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    14,90 €

  • La cocina dulce
    Titulo del libro
    La cocina dulce
    Torreblanca, Paco
    Temas hoy
    Paco Torreblanca está considerado como uno de los mejores pasteleros del mundo y un maestro en el trabajo del ...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    22,90 €

  • Kit Sushi
    Titulo del libro
    Kit Sushi
    Motoko Okuno
    Cupula (libros cupula)
    Descubre los secretos de la gastronomía japonesa: todo lo que necesitas para cocinar los mejores sushis, sashi...
    No disponible

    19,95 €

Comanegra en Librería Atlántica