EL LLIBRE DAURAT

EL LLIBRE DAURAT

Editorial:
Portic
EAN:
9788498094183
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-9809-418-3
Páginas:
296
Encuadernación:
TAPA DURA
Idioma:
CATALAN
Ancho:
140
Alto:
215
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
VISIONS

El llibre daurat és un saborós homenatge a la paella, peró també a la tradició de la nostra cuina i, en general, a la cultura mediterránia. Ara fa décades, l'escriptor i gastrónom Joan Perucho va demanar al jove Josep Piera que escrivís una história social i cultural de la paella valenciana. Avui oferim el resultat feliÇ d'aquesta apassionada  indagació: un relat ameníssim, ple d'anécdotes inoblidables i divertides, de tot el que té a veure amb el plat valenciá. El llibre captivará els aficionats a la cuina, peró també els lectors interessats en la história del país i en la tradició cultural europea.  El llibre daurat está il·lustrat amb documents, imatges i fotografies.

Otros libros del autor en Librería Atlántica

  • Jo sóc aquest que em dic Ausiàs March
    Titulo del libro
    Jo sóc aquest que em dic Ausiàs March
    Josep Piera
    Edicions 62
    Jo sóc aquest que em dic Ausiás March representa la primera biografia novel·lada del nostre clássic. Josep ...
    No disponible

    6,50 €

  • Ací s'acaba tot
    Titulo del libro
    Ací s'acaba tot
    Piera Rubio, Josep
    Cap de brot
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    19,90 €

  • EUROPA AL VOL
    Titulo del libro
    EUROPA AL VOL
    PIERA, JOSEP
    Periferic edicions
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días..)

    19,00 €

  • A Jerusalem
    Titulo del libro
    A Jerusalem
    Josep Piera
    Edicions 62
    Unes paraules espontánies dites a una periodista, la carta d'un desconegut, una frase sentida al vol en una ca...
    No disponible
  • Un bellíssim cadàver barroc
    Titulo del libro
    Un bellíssim cadàver barroc
    Josep Piera
    Edicions 62
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    7,40 €

Materia en Librería Atlántica

  • El vinagre: com preparar-lo 10 vegades
    Titulo del libro
    El vinagre: com preparar-lo 10 vegades
    Nº 37
    Carnicero, Marta
    Sd edicions
    Avui trobem vinagres per a tots els gustos i per a totes les butxaques, per. és innegable que un bon vinagre v...
    No disponible
  • LA PIZZA
    Titulo del libro
    LA PIZZA
    Pgnataro, Luciano
    Hoepli
    No disponible
  • El gran manual de la cocina japonesa
    Titulo del libro
    El gran manual de la cocina japonesa
    Nº 01
    Harada, Sachiyo
    Oberon
    Recetas, técnicas y consejos para aprender y dominar la cocina japonesa.100 recetas para aprender las bases y ...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    32,95 €

  • Las recetas de mi casa
    Titulo del libro
    Las recetas de mi casa
    Aduriz, Andoni
    Destino
    Comer en Mugaritz, el restaurante que Andoni Luis Adurizregenta desde hace quince años en Guipúzcoa, no esún...
    No disponible

    24,95 €

  • Mis recetas favoritas
    Titulo del libro
    Mis recetas favoritas
    Herrera, Carlos
    Martinez roca
    « Mi pasión por la comida y por los fogones procede de mi propia historia. Soy de familia de emigrantes almer...
    No disponible

Portic en Librería Atlántica