La cuina de les Terres de Mestral

La cuina de les Terres de Mestral

Editorial:
Onada edicions
EAN:
9788415896357
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-15896-35-7
Páginas:
108
Encuadernación:
TAPA DURA
Idioma:
CATALAN
Ancho:
230
Alto:
220
Disponibilidad:
DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)
Colección:
(CAT).SENSE COL·LECCIO

19,90 €

IVA incluido
Comprar

El receptari que teniu a les mans és quelcom més que un simple llibre de cuina, és el testimoni escrit d'un coneixement culinari ancestral. Aquest recull, efectuat per la Fundació Alícia a partir de la contribució i la col·laboració de moltes persones del territori de les Terres de Mestral, té la voluntat i el desig de fer perdurar alló que solament amb la transmissió oral es veuria abocat a desaparéixer sota els signes del temps. Per tant, si el que es vol és conéixer el carácter i la manera de ser de la gent de Vandellós i l'Hospitalet de l'Infant, Pratdip i Tivissa, no hi  ha una millor manera de fer-ho que coneixent i gaudint amb la seva cuina més tradicional d'aquells plats que al llarg de la história no només han nodrit els seus habitants, sinó que han fet gaudir avis, pares i fills  amb el seu consum, amb la seva reunió al voltant de la cuina i la taula.

Otros libros del autor en Librería Atlántica

Materia en Librería Atlántica

Onada edicions en Librería Atlántica