Les llenties, com preparar-les 10 vregades

Les llenties, com preparar-les 10 vregades

Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788412531657
Año de edición:
ISBN:
978-84-125316-5-7
Páginas:
20
Encuadernación:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
Idioma:
CATALAN
Ancho:
150
Alto:
200
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
PRODUCTES DE MERCAT - CAT

«Blanques, grogues, vermelles, marrons, amb nom propi com les verdes de Puy,les italianes de lÆÚmbria o les rosses dÆArmuña, la llentia o llentilla (lens culinaris) és una planta de lÆextensa família de les lleguminoses o fabàcies (més de 20.000 espècies) que floreix durant els mesos dÆestiu. Menjar de mort, menjar de vida, elsjueus les cuinaven en moments de dol i els italians en mengen, acompanyades de cotechino, la nit de Sant Sil vestre per a celebrar lÆarribada del nou  any. És també el primer plat que ofereixen a les dones africanes que acaben de donar a llum, pel seu valor nutritiu.»

Sd edicions en Librería Atlántica