Pica-pica

Pica-pica. 15 menús per menjar amb els dits

Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788490342114
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-9034-211-4
Páginas:
152
Encuadernación:
TAPA BLANDA O BOLSILLO
Idioma:
CATALAN
Ancho:
200
Alto:
300
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
SENSE COL·LECCIO

Pica-pica, tapes, fingerfood... Menjar amb els dits, sense necessitat de coberts, es converteix en una experiéncia deliciosa i original per a tots els sentits. Comprova-ho tot posant en práctica les suggeridores receptes que trobarás en aquest llibre. Quinze escenaris diferents on un pica-pica fará les delícies de tots els comensals: sopant davant de la tele, un cóctel amb amics, tot preparant un bufet d'estiu, fent la volta al món, en un cátering modern, en una festa infantil, assaborint temptacions dolces... Situacions, experiéncies i viatges culinaris per llepar-se els dits a través de noranta receptes boníssimes, sorprenents i fácils de fer.

Otros libros del autor en Librería Atlántica

  • CROQUETAS Y ALBÓNDIGAS. EBOOK.
    ebook
    Titulo del libro
    CROQUETAS Y ALBÓNDIGAS. EBOOK.
    TONI MONNÉ CAMPAÑA
    Profit editorial
    Atrévete a hacer korokke japonesas, coxinhas brasileñas, arancini sicilianos, frikadeller danesas o kefta libanesa...

    9,95 €

  • Gastronomía y cocina valenciana
    Titulo del libro
    Gastronomía y cocina valenciana
    Monné, Toni
    Triangle postals
    La cuina valenciana no viu només dels mil i un arrossos. Gresol de cultures i civilitzacions, la gastronomia v...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    12,00 €

  • Valencianische Gastronomie und Küche
    Titulo del libro
    Valencianische Gastronomie und Küche
    Monné, Toni
    Triangle postals
    Valencian cuisine does not live by thousands of rice dishes alone. A melting pot of cultures and civilizations,...
    No disponible
  • Barcelona, Gastronomie und Küche
    Titulo del libro
    Barcelona, Gastronomie und Küche
    Monné, Toni
    Triangle postals
    Barcelona's cuisine is like a large mosaic built up over the centuries  with very diverse influences. The multi...
    No disponible
  • CEVICHES. EBOOK.
    ebook
    Titulo del libro
    CEVICHES. EBOOK.
    TONI MONNÉ CAMPAÑA
    Profit editorial
    Los ceviches están de moda. Icono gastronómico de la cocina peruana y del Pacífico, su elaboración resulta senci...

    9,95 €

Materia en Librería Atlántica

  • La cocina de Martín Berasategui
    Titulo del libro
    La cocina de Martín Berasategui
    Nº 00000
    Berasategui, Martín
    Debolsillo
    100 nuevas recetas de Martín Berasategui para chuparse los dedos. «Estas cien recetas que he recopilado son f...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    14,96 €

  • CUINA CASOLANA VEGANA
    Titulo del libro
    CUINA CASOLANA VEGANA
    Nº 10
    Fernández, Zaraida
    Cossetania edicions
    El llibre que tens a les mans és un recull de 100 receptes veganes de la cuina catalana, és a dir, sense cap ...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    14,90 €

  • GRAN RECETARIO
    Titulo del libro
    GRAN RECETARIO
    Arguiñano, Carlos
    Bainet media
    No disponible

    21,95 €

  • En la mesa del César
    Titulo del libro
    En la mesa del César
    Lugo Generoso, Isabel
    Viena
    Las recetas más destacadas de nuestro pasado culinario, listas para ponerlas en práctica en las cocinas de ho...
    No disponible
  • Masa madre paso a paso
    Titulo del libro
    Masa madre paso a paso
    Nº 00000
    Yarza, Ibán
    Grijalbo
    El nuevo libro-curso de Ibán Yarza para adentrarse, partiendo desde cero, en la elaboración de pan de masa ma...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    23,90 €

Cossetania edicions en Librería Atlántica