Remenant cassoles

Remenant cassoles

Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788496035881
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-96035-88-1
Páginas:
136
Encuadernación:
LIBRO EN OTRO FORMATO
Idioma:
CATALAN
Ancho:
200
Alto:
300
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
EL CULLEROT

Aquest llibre, que també hauria pogut tenir com a títol Les cuines tradicionals de les veïnes del barri antic de Valls, descriu amb molta  estima el paisatge gastronómic i humá de Valls, ciutat castellera i calÇotaire de Catalunya. Recopilar i alhora difondre el patrimoni culinari és un dels objectius d'aquest recull de receptes que es presenten acompanyades d'un apunt biográfic dels veïns i veïnes que han ajudat a l'elaboració del receptari com un esbós antropológic al paisatge humá vallenc. Són gent que estimen Valls, per tant mereixedors d'una petita ressenya identitária i de veure reflectit el seu art de remenar cassoles escrit en un llibre. La cuina forma part d'un territori i de la seva cultura, i en aquest cas hi trobarem una forta vinculació a la terra d'una gent amb una capacitat extraordinária per cuinar i aplegar-se al voltant d'una taula per gaudir d'una bona cassola i de passada encetar conversa amable. Preservar les cuines tradicionals és contribuir a preservar el nostre patrimoni. Pel que fa a les receptes, hi trobareu des de les suculéncies d'un fricandó fins la cassola del tros, als cargols amb ganyils, el conill a la maquilimóquili o la ratafia de llet de cabra. Tot amanit pels comentaris plens d'ironia gastronómica i saviesa de la  Sula Antic, que estimulen i fan més amable la lectura.

Materia en Librería Atlántica

  • Dolces sensacions
    Titulo del libro
    Dolces sensacions
    Roca Fontané, Jordi
    Ara llibres
    Redefinir el sabor del berenar infantil, sublimar el més humil dels pijames, elaborar sensacions balsámiques ...
    No disponible

    29,95 €

  • La cuina del Serrallo (3a edició)
    Titulo del libro
    La cuina del Serrallo (3a edició)
    Carme Arjona Cabello
    Cossetania edicions
    «Hi ha peixos de totes les classes, per a tots els gustos i paladars, des del bon gourmet (suquets, graellades...
    No disponible
  • MAMMA MIA
    Titulo del libro
    MAMMA MIA
    Bottari, Cristina
    Desiderata
    Mamma Mia contiene las recetas más queridas de la tradición italiana en un recorrido que atraviesa el país d...
    No disponible

    12,50 €

  • Pequeños obsequios recien hechos
    Titulo del libro
    Pequeños obsequios recien hechos
    AA.VV
    Ngv vemag-verlags
    - Fascinantes libros de cocina con 100 deliciosas recetas que entusiasmarán a todo el mundo  - De es...
    No disponible

    5,00 €

  • RECETARIO BASE DE PASTELERÍA PROFESIONAL
    Titulo del libro
    RECETARIO BASE DE PASTELERÍA PROFESIONAL
    AA.VV
    Vilbo ediciones
    Pasta choux, ganache de chocolate, pan de viena, mazapán, crema de limón, panettone, compota de manzana, mous...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    24,43 €

Cossetania edicions en Librería Atlántica

  • Pardals al cap
    Titulo del libro
    Pardals al cap
    Nº 14
    Lubienski, Stanislaw
    Cossetania edicions
    "UNA MESCLA ENCANTADORA I SUGGERIDORA D'OBSERVACIÓ MINUCIOSA D'OCELLS I HISTÒRIA CULTURAL, EXPLICADA AMB UNA ...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    15,90 €

  • RECEPTES QUE M´AGRADEN
    Titulo del libro
    RECEPTES QUE M´AGRADEN
    Criado, Pilar
    Cossetania edicions
    En aquest receptari hi trobareu una seixantena de receptes variades i saboroses, molt fácils d'elaborar, basad...
    No disponible
  • Jornades de prevenció de lesions en el món casteller (1994-2007)
    Titulo del libro
    Jornades de prevenció de lesions en el món casteller (1994-2007)
    Coordinadors: Jordi Tarragó i Jaume Rosset
    Cossetania edicions
    A les portes del 15é aniversari de les Jornades de Prevenció de Lesions en el Món Casteller, s'ha fet un gra...
    No disponible

    12,80 €

  • De la mort de Déu a la discreta elegància del ressuscitat
    Titulo del libro
    De la mort de Déu a la discreta elegància del ressuscitat
    Josep Gil i Ribas
    Cossetania edicions
    El llibre contempla els esdeveniments que tingueren lloc entre l'acabament de la Primera Guerra Mundial i la pr...
    No disponible
  • LA PEIXERA
    Titulo del libro
    LA PEIXERA
    Cabre, Toni
    Cossetania edicions
    A cinc informátics l'empresa els anuncia una drástica reducció de personal. Qué cal fer davant d'un conflic...
    No disponible