Tapes i aperitius amb bolets

Tapes i aperitius amb bolets

Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788490344934
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-9034-493-4
Páginas:
144
Encuadernación:
LIBRO EN OTRO FORMATO
Idioma:
CATALAN
Ancho:
210
Alto:
160
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
SENSE COL·LECCIO

Els bolets es converteixen en l'ingredient indiscutible i principal amb bolets de les receptes de tapes, aperitius i entrants d'aquest llibre. Una setantena de receptes d'elaboració fácil, senzilla i veloÇ, que coincideixen a incorporar bolets del territori. Cuinarás hamburgueses, cremes, amanides, bacallá, risotto, truites, verdures, confitats, pollastre, pasta fresca, minipizzes, farcellets i un llarg etcétera. Plats variats en qué el protagonista sempre será el bolet catalá. Es tracta d'un llibre regit pels principis de proximitat, simplicitat i economia, i acompanyat de fotografies a tot color. "Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat"

Otros libros del autor en Librería Atlántica

  • TAPAS Y APERITIVOS CON SETAS
    Titulo del libro
    TAPAS Y APERITIVOS CON SETAS
    ROBAFUM, CARLOS
    Lectio
    Las setas se convierten en el ingrediente indiscutible y principal de las recetas de tapas, aperitivos y entran...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    15,90 €

Materia en Librería Atlántica

  • COCINA AYURVEDA PARA TODOS LOS DÍAS
    Titulo del libro
    COCINA AYURVEDA PARA TODOS LOS DÍAS
    O'Donnell, Kate Brostrom, Cara
    Gaia
    Las prácticas ayurvédicas se centran en rectifcar, de forma preventiva, los posibles desequilibrios del organ...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    24,95 €

  • Algas de galicia. Alimento y salud
    Titulo del libro
    Algas de galicia. Alimento y salud
    Fernandez Saa, Clemente
    Autor editor
    No disponible

    18,00 €

  • Vegetariano todo el año
    Antiguo
    Titulo del libro
    Vegetariano todo el año
    Andoni Arrieta Quintela;Asier Vázquez Artetxe;Patxi Marina Martínez
    Editorial everest
    Asier Vázquez, Patxi Marina y Andoni Arrieta son tres jóvenes cocineros formados en la escuela de hostelería...
    DISPONIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    21,00 €

  • Templos del producto. Edición tapa blanda
    Titulo del libro
    Templos del producto. Edición tapa blanda
    Beneyto, Borja
    Planeta
    Un homenaje a 14 restaurantes de culto, los grandes templos de la excelencia del producto, de la mano de los cr...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    39,95 €

  • COME COMIDA REAL
    Titulo del libro
    COME COMIDA REAL
    Rios, Carlos
    Paidos
    No disponible

    17,00 €

Cossetania edicions en Librería Atlántica

  • Guía práctica de los cócteles
    Titulo del libro
    Guía práctica de los cócteles
    Zingalis, F. / Marcialis, G.
    Cossetania edicions
    No disponible

    12,50 €

  • Montsec
    Titulo del libro
    Montsec
    Jordi Solà i Mas
    Cossetania edicions
    El Montsec és una serralada poc coneguda i singular dels paisatges de Catalunya. Un lloc amb el regust de la h...
    No disponible
  • Petit món
    Titulo del libro
    Petit món
    Antoni Cisteró i García
    Cossetania edicions
    Petit món és un conjunt de textos aparentment ingenus que s’acosten al lector amb la voluntat de transm...
    No disponible
  • Història del Baix Gaià
    Titulo del libro
    Història del Baix Gaià
    Rovira i Gómez, Salvador-Joan
    Cossetania edicions
    Aquest volum dedicat a la história moderna és el segon de la História del Baix Gaiá. Entenem per Baix Gaiá...
    No disponible
  • ALBERT PÈREZ BARÓ
    Titulo del libro
    ALBERT PÈREZ BARÓ
    Nº 31
    Pomés, Jordi
    Cossetania edicions
    Albert Pérez Baró (Barcelona 1902-1989) va ser una de les figures més rellevants del cooperativisme catalá ...
    No disponible