Cuina flexi

Cuina flexi

Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788490345696
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-9034-569-6
Páginas:
144
Encuadernación:
LIBRO EN OTRO FORMATO
Idioma:
CATALAN
Ancho:
170
Alto:
240
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
SENSE COL·LECCIO

Adam Martín, periodista especialista en nutrició, ens parla del flexitarianisme, un estil de vida que ens proporciona tots els avantatges d'una dieta vegetariana, peró sense haver d'eliminar totalment el consum de carn, peix o altres tipus de proteïna animal. A  més de conéixer-ne els beneficis, hi trobareu 80 receptes delicioses i un menú complet amb esmorzars, dinars i sopars per poder explorar el  món flexitariá en un total de 21 dies. Perqué, com apunten tots els especialistes, els aliments vegetals tenen un paper fonamental en la nostra salut i han de ser els principals protagonistes d'una dieta saludable i equilibrada; peró encara és millor si els sabem combinar, de tant en tant, amb aliments d'origen animal. "Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat"

Otros libros del autor en Librería Atlántica

Materia en Librería Atlántica

Cossetania edicions en Librería Atlántica