La cuina de l'Albufera i les marjals

La cuina de l'Albufera i les marjals

Editorial:
Periferic edicions
EAN:
9788492435883
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-92435-88-3
Páginas:
190
Encuadernación:
RUSTICA
Idioma:
CATALAN
Ancho:
200
Alto:
300
Disponibilidad:
DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)
Colección:
SIN COLECCIÓN

22,00 €

IVA incluido
Comprar

Emili Piera ha completat una intensa investigació per a descobrir l'origen de cuina que s'elabora al voltant d'una paratge únic com l'Albufera. Ha bussejat, sobretot, en el com i en el perquè d'una cuina que agrada a tots. No content amb aix., Piera inclús ha indagat en l'origen de la paella i el situa en este entorn. Valenta suposició.  L'elecció de l'Albufera com a eix central de l'obra no és fútil. És el nexe d'unió entre el mar i l'horta, que no són una altra cosa que el rebost valencià. Peixos, anguiles, aus, arrossos, verdures, fruites? una enorme font de riquesa gastron.mica per a una cuina molt particular, que Emili desgrana a base d'hist.ries, personatges i plats  que s'han preparat al llarg del temps en eixe entorn tan especial. En  l'obra, els productes que s'hi cultiven li serveixen per a embastar hist.ries i llocs amb què comprendre millor la cuina que s'elabora en altres paratges semblants de la conca mediterrània, i que, en el fons,  el que fan és dibuixar una forma d'entendre la vida.

Otros libros del autor en Librería Atlántica

Materia en Librería Atlántica

Periferic edicions en Librería Atlántica