La cuina del calçot (4a edició)

La cuina del calçot (4a edició)

Editorial:
Cossetania edicions
EAN:
9788497910750
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-9791-075-0
Páginas:
124
Encuadernación:
LIBRO EN OTRO FORMATO
Idioma:
CATALAN
Ancho:
200
Alto:
300
Disponibilidad:
No disponible
Colección:
EL CULLEROT

El nom del calÇot es troba indefugiblement lligat al de la calÇotada, peró quan hágiu acabat de llegir el llibre que teniu a les mans veureu  que aixó no ha de ser forÇosament així, perqué el calÇot de Valls constitueix una menja excel·lent combinat amb una munió d'altres ingredients que no han de ser per forÇa els característics de la calÇotada. En aquest llibre us oferim la possibilitat d'elaborar prop de setanta plats diferents cuinats amb calÇots.

Otros libros del autor en Librería Atlántica

  • La cuina de l'avellana
    Titulo del libro
    La cuina de l'avellana
    Joan Jofre i Agustí Garcia
    Cossetania edicions
    Aquest llibre pretén incorporar l'avellana, d'una manera seriosa i treballada, a la gastronomia, tant a nivell...
    No disponible

Materia en Librería Atlántica

  • Cómo cocinar más en menos tiempo
    Titulo del libro
    Cómo cocinar más en menos tiempo
    Marín Alonso, María
    Anaya multimedia
    Pensar los menús, hacer la compra, organizar la semana, cocinar, recoger... y encima que sea sano y que guste ...
    No disponible

    20,95 €

  • Pescado. Recetas sencillas para disfrutar a diario
    Titulo del libro
    Pescado. Recetas sencillas para disfrutar a diario
    Sabine Sälzer
    Everest
    ¡El pescado sin miedo! Comprar y preparar el pescado puede ser una tarea muy sencilla. Pequeños aperitivos y ...
    No disponible

    5,50 €

  • Cuina de les postres
    Titulo del libro
    Cuina de les postres
    Molina, David
    Pages editors
    Aquest llibre ajudará a endolcir qualsevol moment de les nostres vides. Es una eina tant per a professionals&n...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    12,00 €

  • Els espinacs: Com preparar-los 10 vegades
    Titulo del libro
    Els espinacs: Com preparar-los 10 vegades
    Nº 21
    Gibert, Mariona
    Sd edicions
    Deu receptes fàcils, ràpides i bé de preu per solucionar el menjar de cada dia o de les festes, amb resultat...
    No disponible
  • Dolces sensacions
    Titulo del libro
    Dolces sensacions
    Roca Fontané, Jordi
    Ara llibres
    Redefinir el sabor del berenar infantil, sublimar el més humil dels pijames, elaborar sensacions balsámiques ...
    No disponible

    29,95 €

Cossetania edicions en Librería Atlántica